Hlavní obsah

FANTASY: Jágr dnes vsadil všechno na Švédy. Má jich v týmu sedm

Předposlední den základní části šampionátu v Bělorusku mají naši hráči volný den před utkáním s Francií. Jaromír Jágr ale hraje i dnes, i když ne na ledě. Do svého fantasy týmu vzal hned devět hráčů z týmů Švédska a Finska. Podívejte se na sestavu Jágra a zkuste postavit lepší.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní utkání MS v Bělorusku.

Článek
Fotogalerie

Jedna hvězda vedle druhé, tak vypadá dnešní Jágrův výběr. Švédské snajpry Backlunda, Lindströma a Nyquista netřeba znovu představovat. Na turnaji hrají v obrovské formě, dohromady již tato trojice nasbírala téměř 100 fantasy bodů. Dnes čeká Tre kronor utkání s Itálií, které by pro švédský tým mělo být povinným vítězstvím. V brance tak Jágr dává prostor švédskému brankáři Joachimu Erikssonovi, u kterého se dnes neočekává příliš starostí.

Vytvořte si svůj vlastní tým Vyhrajte skvělé ceny a osobní setkání s Jaromírem Jágrem.

Severské barvy v této sestavě rozšíří i finské duo obránců. Jmenovitě Juuso Hietanen a Tuukka Mantyla, kteří jsou známí svými výbornými ofenzivními schopnostmi. I Finsko je dnes v utkání s Kazachstánem jasným favoritem, který by měl získat 3 body.

Asi nejvyrovnanějším utkáním dnešního dne je souboj mezi Běloruskem a Lotyšskem. Toto utkání nemá jasného favorita a to se projevuje i na nominaci hráčů Jaromíra Jágra. Z každého celku si do jeho výběru našel cestu jeden útočník. Za Bělorusko je to Michail Grabovskij, který již v turnaji posbíral 33 fantasy bodů. Z týmu Lotyšska vsadil Jágr na Kasparse Daugavinše, který stojí pouhých 7 miliónů a na svém kontě má již 25 fantasy bodů. Uvidíme, komu z těchto dvou hráčů vyjde dnešní den lépe.

Chcete získat skvělé ceny podepsané přímo Jaromírem Jágrem? Zapojte se do hry, získejte víc bodů a každý den můžete vyhrát limitovanou edici telefonu Huawei nebo podepsaný puk s osobním věnováním od Jaromíra Jágra.

Reklama