Hlavní obsah

Carolina vyhrála vysoko 7:2 na ledě New Jersey

NEW YORK

Hokejisté Caroliny deklasovali v utkání NHL favorizovaný tým New Jersey na jeho ledě 7:2 a udrželi své šance na postup do play-off. V dresu vítězných Hurricanes se výrazně prosadil útočník Josef Vašíček, jenž vstřelil gól a připsal si dvě asistence. Jeho spoluhráč František Kaberle nahrál jednou.

Článek

Za Carolinu otevřel skóre už v páté minutě Chad LaRose, ale opravdový střelecký hurikán se na ledě Continental Airlines Areny rozpoutal ve druhé třetině. V rozmezí pěti minut se na začátku druhé části trefili Vašíček, Whitney, a Brind´Amour a brankářská hvězda New Jersey Martin Brodeur se odporoučela na střídačku.

Krátce po čtvrté trefě Caroliny sice stihl za domácí odpovědět Clarkson, ale pečlivě bránící hosté třímali otěže zápasu pevně v rukou. Náhradníka Clemmensena ještě překonali podruhé LaRose, Walker a Gleason, branka Zajace jen upravila skóre. Ďáblům stejně jako v minulém zápase chyběl zraněný kapitán Patrik Eliáš.

New Jersey - Carolina 2:7 (0:1, 1:4, 1:2)
Branky: 31. Clarkson, 54. Zajac - 5. a 37. LaRose (na druhou Vašíček), 24. Vašíček, 25. Ray Whitney, 29. Brind'Amour, 48. Walker (F. Kaberle), 53. Gleason (Vašíček). Zásahy brankářů: Brodeur 8/4, Clemmensen 15/3 - Grahame 18/2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články