Hlavní obsah

Bývalý útočník Messier má blízko k návratu do Rangers

NEW YORK

Jedna z největších ikon historie zámořské NHL útočník Mark Messier se možná vrátí do svého milovaného klubu New York Rangers o něco dříve, než se původně předpokládalo. Nikoliv však proto, aby již nyní vyměnil v pozici generálního manažera Glena Sathera, ale "pouze" na pozici jeho asistenta, kde by nahradil Dona Maloneyho. Ten klub v úterý opustil, aby mohl nastoupit do funkce generálního manažera Phoenixu Coyotes.

Foto: internet

Mark Messier v dresu New York Rangers

Článek

Legendární Messier je jedním z nejžhavějších kandidátů na uvolněný post. Svůj zájem pracovat u Jezdců dal v minulosti několikrát veřejně najevo. "Ještě před dvěma dny jsem však o ničem nevěděl, je proto těžké o tom nějak více hovořit," řekl ve středu šestačtyřicetiletý Messier. "Rangers však byli z mnoha zřejmých důvodů velkou součástí mého života. Rozhodl jsem se zde žít a s tím vším okolo je to pro mě samozřejmě něco velmi atraktivního," dodal Messier.

Dalším z možných adeptů je i Jim Schoenfeld, bývalý hráč Buffala, Detroitu a Bostonu, který v osmdesátých a devadesátých letech také postupně trénoval Buffalo, New Jersey, Washington a Phoenix. V současnosti působí jako hlavní trenér a zároveň generální manažer u týmu Hartford Wolf Pack v AHL.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články