Hlavní obsah

VIDEO: Kočí se v NHL porval pošesté v sezóně, k výhře to nepomohlo

EDMONTON

Obránce Tampy Bay David Kočí opět shodil rukavice a v úterním zápase NHL proti Edmontonu se popral. Sokem byl českému bitkaři domácí hokejista Steve MacIntyre, který obdaroval Kočího několika údery. Souboj obou kohoutů skončil podle čtenářů Hockeyfights vítězstvím forvarda Oilers. "Bic Mac Kočího zničil," myslí si jeden z fanoušků. Edmonton vyhrál 5:3.

Článek

Již pošesté v letošní sezóně se nezdráhal bitkař David Kočí z Tampy shodit rukavice a poměřit své síly v pěstním souboji. Český zadák si tentokrát vybral útočníka Edmonotnu Steva MacIntyrea a dostal od něj notnou dávku přesných ran.

Souboj se odehrál na začátku osmnácté minuty za stavu 1:0 pro Edmonton. Domácí hráč byl od počátku souboje aktivnější a několikrát Kočího zasáhl levačkou. Pražský rodák se musel krýt a častokrát se před MacIntyrem zakláněl.

Bitkař David Kočí (vpravo) z Tampy Bay v souboji s MacIntyrem z Edmontonufoto: Reuters/Dan Riedlhuber

Rvačka skončila poté, co Kočí převzal iniciativu a shodil svého soupeře na ledovou plochu. Rozhodčí souboj ukončili a čtenáři serveru Hockeyfights měli o vítězi jasno. Přes šedesát procent fanoušků zvedlo ruku pro útočníka Oilers. "MacIntyre byl aktivnější a zaslouženě vyhrál," myslí si jeden z fanoušků.

"Díky poslednímu úderu, kterým shodil Big Maca k ledu, si zaslouží Kočí remízu," domnívá se jiný divák. "MacIntyre šel k ledu, Kočí vyhrál - David do toho!" zní z tábora českých fanoušků na webu Hockeyfights.

Hokejista Tampy Bay David Kočí (vlevo) v souboji s MacIntyrem z Edmontonufoto: ČTK/AP/Jimmy Jeong

Reklama

Související témata: