Hlavní obsah

VIDEO: Ovečkin ochutnal pěnu na holení. Spoluhráči mu blahopřáli k narozeninám

PRAHA

Narozeninová oslava bez překvapení? Neexistuje. Ví to i hokejový útočník Alexandr Ovečkin, který slavil šestadvacet let v sobotu, když otevíral přípravný kemp Washingtonu před novou sezónou NHL. A spoluhráči mu blahopřáli. V obličeji ruského hráče se náhle zjevil ručník, na kterém byla pořádná vrstva pěny na holení. Kapitán Capitals se nestačil divit a první jeho věta nebyla zrovna publikovatelná.

Foto: Joe Giza, Reuters

Alexandr Ovečkin zahajoval baseballový zápas v Baltimoru

Článek

Rychlá ruka švédského spoluhráče Nicklase Bäckströma s ručníkem oslavence překvapila. Ten se věnoval rozhovorům, ale vmžiku měl bílý obličej a příjemné mu to moc nebylo, až si musel odplivnout. Holící pěna v puse a očích není to pravé ořechové, což dal Rus najevo. Ale jen chvíli se škorpil.

"To bylo podruhé," zakřičel Ovečkin, který si utřel obličej, usmál se a odešel špalírem přihlížejících, kteří se výborně bavili.

Ruská hokejová hvězda dostala den předtím ještě jeden dárek, když oblékla dres s číslem osm při slavnostním nadhozu na baseballovém utkání Baltimoru Orioles.

Hlavní bude ale za pár týdnů hokej. „Jsem velmi nadšený, myslím, že náš tým odvedl skvělou práci při podepisování nových hráčů,“ řekl kapitán. Do Washingtonu před nadcházejícím ročníkem NHL přišel také Tomáš Vokoun, Roman Hamrlík, Joel Ward. „Myslím, že kluci, kteří přichází do týmu, jsou zkušení. Vědí, jak hrát, už hráli zápasy play-off. Uvidíme, jak to půjde,“ dodal Ovečkin. Už bez pěny v obličeji.

Reklama

Související témata: