Hlavní obsah

VIDEO: Plivanec letěl na soupeře. Udělal to Subban z Montrealu záměrně?

MONTREAL/PRAHA

Plivanec letěl směrem na protivníka, není o tom pochyb. NHL řeší incident. Vše se přihodilo poté, co Max Pacioretty vstřelil druhý gól Montrealu v utkání s Rangers, kanadský celek nakonec vyhrál 4:1. Hráči newyorského týmu se po oné brance ubírali na střídačku, z montrealské části přiletěl nepřehlédnutelný flusanec. Autorem byl Pernell Karl Suban. Adresátem Michael Del Zotto.

Hokej plivanec

Článek

„Nevím o ničem,“ reagoval na novinářský dotaz po utkání Subban, s nímž se dostal do konfliktu nedávno i spoluhráč Tomáš Plekanec. „Nevybavuji si nic takového,“ tvrdil ale paradoxně i Del Zotto. Lze mu věřit, že si nemusel všimnout. Asi o něco více než Subbanovi, který sliny jasně vyslal do prostoru, kde se mu musel rýsovat přijíždějící protihráč. Anebo mu radost na chvíli zastřela zrak.

Před časem se v NHL řešil konflik mezi Alexem Ovečkinem z Washingtonu, který údajně měl plivnout na Dereka Dorsetta z Columbusu. Ten se pak pořádně čertil a na Rusa vyrukoval s obviněním, že s takovouhle si nemůže hrát na hvězdu. Video ale nic nepotvrdilo. Teď sice ano. Ale zatím běsní jen fanoušci Rangers v internetových diskusích.

Reklama

Související témata: