Hlavní obsah

Zranění vyřadilo obránce Pittsburghu Rozsívala

PITTSBURGH/ TORONTO

Českého hokejového obránce Michala Rozsívala z Pittsburghu nadále provází smůla. V pátek se totiž podrobil další a náročnější operaci pravého kolena a sezóna v NHL pro něj skončila dříve, než stihl odehrát za Penguins jediný zápas. Zranění trápí i torontského hráče Roberta Reichla.

Foto: Sport.cz s použitím archiv PRÁVO

DEFAULT TITLE

Článek

Pětadvacetiletý Rozsíval se totiž opět zranil 19. prosince v prvním utkání na farmě v dresu Wilkes-Barre. Rozsíval se měl v nižší soutěži AHL dostat do zápasové formy a vrátit se do Pittsburghu, kde s ním před sezónou počítali mezi elitní beky. Jenže hned v prvním startu v Binghamtonu si zranění obnovil. Při páteční operaci mu lékaři museli dát dohromady téměř všechny hlavní kolenní vazy.

Reichelovo rameno

Zraněné levé rameno Roberta Reichela budou zkoumat kluboví lékaři. Český útočník se po pátečním zápasu v New Yorku proti domácím Rangers, v němž Toronto zvítězilo 6:5 v prodloužení, musel vrátit na vyšetření do Kanady. Maple Leafs bez něho o den později prohráli s Islanders 1:3.

Reichel si rameno pohmoždil v třetí třetině po tvrdém střetu s newyorským obráncem Dariusem Kasparaitisem. Lékař mu ihned vrátil kloub do správné pozice, ale bývalý litvínovský hokejista už poté do hry nezasáhl a halu Madison Square Garden opustil s rukou na pásce.

Reklama