Hlavní obsah

NHL je nudná a nikoho nebaví, láteří hokejové hvězdy

HELSINKY

Na poměry se nadává všude. V tuzemsku na politické, v zámoří zase na hokejové. NHL je prý naprosto nezajímavá, přímo nudná a nikoho nemůže bavit. "Mluvil jsem o tom s Joe Sakicem a Peterem Forsbergem. I oni říkají, že už to není ono. Takový hokej nemá smysl," prohlásil Teemu Selänne pro finský magazín Kiekkolehti.

Foto: ČTK

Zleva Milan Hejduk s Joe Sakicem a Peterem Forsbergem. Hejdukovým spoluhráčům současná NHL příliš nevoní.

Článek

Finský forvard prý lituje nováčky, kteří nyní přicházejí do zámořské soutěže. Na tom se u oběda shodl s oběma spoluhráči z Colorada. "Už nikdo nic netvoří. Kreativita zmizela. Všechno je tak strašně podobné, nic nového. Prostě jen nahodit kotouč a neudělat chybu," láteřil Selänne. "A když k tomu přidáte všechno to hákování a fauly... Je to velmi smutné."

Útočník, proslulý svou rychlostí, proto zvažuje, že zámoří opustí. "Vím jediné - nechci být součásti něčeho, co se mi nelíbí," zdůraznil Fin, který ale zároveň vyzval vedení soutěže, aby negativní trend rychle zastavilo. "Zatím to však vypadá, jako by je to vůbec nezajímalo. Každý rok se jen mluví, ale nic se neděje," zakončil naštvaný forvard.

Reklama