Hlavní obsah

Jágr nevidí budoucnost Rangers černě

NEW YORK

Hokejisté New York Rangers v neděli definitivně vypadli ze hry o postup do play-off v NHL. Rangers tentokrát prohráli ve Philadelphii 0:3, a ve Východní konferenci spadli na třináctou příčku. Do play-off Rangers nepostoupili už posedmé v řadě, což je nový klubový rekord. Nová hvězda týmu Jaromír Jágr ale věří, že jeho tým v budoucnu ještě ukáže své kvality.

Článek

"Věřím tomu, že se naše výkony zlepší. Je třeba přivést do týmu nějaké  nové hráče, tím jsem si jistý," tvrdí Jágr, který do týmu přišel z Washingtonu koncem ledna.

To ale bude záležet především na manažerovi Glenu Satherovi, který se před uzávěrkou přestupů zbytečně zbavil několika velmi kvalitních hráčů. "I kdybychom už nikoho dalšího do týmu nevzali, pořád si myslím, že máme na to být mnohem lepším mužstvem," nevzdává se naděje Jágr.

Hrát pro diváky nebo myslet na budoucnost?

Pokud po konci základní části budou Rangers figurovat mezi pěti nejhoršími celky NHL, má to i jisté výhody. Budou mít totiž dobrou výchozí pozici pro tradiční draft, kde by si do týmu mohli vybrat zářné talenty pro budoucnost. Letos je ve hře například ruský supertalent Alexander Ovečkin.

"Tohle mě nezajímá," odmítá  ale spekulace kouč Tom Renney, který na střídačce Rangers vystřídal na konci února Glena Sathera. "Momentálně si vychutnávám trénování a práci s tímhle týmem. Nicméně je to samozřejmě ošemetná situace. Ale je třeba chovat se jako profesionálové, a takovými věcmi se nezabývat."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články