Hlavní obsah

Nemám rád Voráčka, přiznal Crosby. Chceme je trochu zmlátit, usmál se Čech

Philadelphia/Praha

Prožívají muka, což špatně koušou. Tři porážky v hlavě má i hvězdný Sidney Crosby. Pittsburgh prohrává v NHL s Philadelphií už 0:3 na zápasy. Tučňáci inkasovali dvacet gólů a v posledním utkání se stihl Crosby i poprat. Proti němu se postavil Claude Giroux. Ale ne jen jeho nemá kanadský reprezentant rád. „Nemám rád žádného hráče z jejich týmu,“ přiznal frustrovaný Crosby.

Crosby vs Giroux

 
Článek

Dva týmy z Pensylvánie se nemají v lásce, a také nebudou. V posledním utkání rozhodčí rozdali 158 trestných minut.

Nevraživost poznal i český útočník Jakub Voráček, který si chtěl zvednout při zápase z ledu rukavici. „Jeho rukavice byla blízko mě, on si ji šel zvednout, tak jsem do ní strčil. Nemám ho rád. Copak jste si mysleli, že mu ji podám," prohlásil po třetí porážce Crosby.

Proč zrovna on nemá rád Voráčka? Důvod? „Nemám ho rád, prostě nemám," dodal Crosby. „Jde o play-off. Nemyslím, že je tu místo pro zálibu, je zřejmé, že jsou podráždění. On nemá rád mě, já nemám rád jeho," přidal se český forvard. "Ve středu se budeme snažit to celé ukončit. Hrát náš hokej a ještě je k tomu trošku zmlátit," usmál se Voráček.

V letošních bojích o Stanley Cup nejde zatím o postup Tučňáků, ale o jejich velký ústup. „První dva zápasy v Pittsburghu byly bláznivé, ale tenhle byl ještě divočejší," nechal se slyšet po výhře 8:4 Danny Briere.

Reklama

Související témata: