Hlavní obsah

Jágr ve Vegas: posilovna v bazénu, ale i setkání s hvězdami boxu a basketbalu

Praha

Na nové roční spolupráci si s floridskými Pantery plácnul už v dubnu. Po domácím mistrovství světa tak mohl v klidu odcestovat za oceán, aby se připravil na svou 22. sezónu v NHL. Legendární hokejový útočník Jaromír Jágr nabírá stejně jako loni sílu v oblíbené destinaci Las Vegas, kde si zároveň užívá i zaslouženou dovolenou.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jaromír Jágr

Článek
Fotogalerie

Nejproduktivnější Evropan v historii kanadsko-americké soutěže se nenudí. V městě hříchů, zábavy nebo hazardu, jak se Las Vegas přezdívá, se mimo jiné nachází spousta luxusních kasin a hotelů. A právě v jednom z nich pobývá i Jágr.

Na svém facebookovém profilu slavný útočník fanoušky občas informuje, jak strávil volný čas. Pro členy Hokejové rodiny také pořídil selfíčko v hotelovém bazénu, který hojně využívá. "Tak tady je moje posilovna. Posledních 10 let trénuji v létě jen v bazénu..... Má to svoje výhody - menší zátěž na klouby, moje hlava trénink lépe snáší a hlavně je stále otevřeno," uvádí s úsměvnými smajlíky třiačtyřicetiletý křídelník.

Jágr v Americe vydatně relaxuje. Zašel si na koncert či zápas bojovníků UFC. Setkal se i s osobnostmi a legendami jiných sportů. Ruku si podal třeba s bývalým profesionálním boxerem, šampiónem těžké váhy Mikem Tysonem. Naposledy si popovídal s hvězdou basketbalové NBA LeBronem Jamesem.

"Je to neskutečný borec. Není lepšího sportovce na světě. Dokonce věděl, kdo jsem a že mám číslo 68..... Za to ho mám ještě radši," napsal s velkým úsměvem Jágr. "LeBron James je prostě bůh!!! I povídání bylo zajímavé, zjistil jsem nové věci o tréninku a stravě. Člověk se musí stále učit," dodal.

Reklama

Související témata: