Hlavní obsah

FANTASY: Prodlouží Jágrova Florida vítěznou sérii?

Čtrnácté kolo Fantasy NHL začne v pátek v 1 hodinu po půlnoci. Se zatajeným dechem budeme sledovat, kde se zastaví vítězná série Floridy. Výhrou nad Buffalem zaokrouhlila Florida počet vítězství v řadě na deset. Uvidíme, jestli se šňůra natáhne i do dalšího kola, nebo jestli se podaří některému z týmů ji přestřihnout.

Kapitánem výběru Fantasy redakce je Joe Pavelski.

Článek

Jonathan Huberdeau

Dvaadvacetiletý Kanaďan odehrál proti Buffalu skvělý zápas. Za svůj výkon byl vyhlášen první hvězdou zápasu a trenér Gallant pěl na talentovaného útočníka zaslouženou chválu.

Huberdeau se v zápase blýskl jedním gólem a asistencí na gól Jaromíra Jágra. Kanadský hokejista má na kontě 28 bodů, které rozdělil mezi 23 asistencí a 5 branek. V bodování Floridy je na druhém místě hned za Jágrem.

Erik Karlsson

Nejproduktivnější obránce soutěže a pátý v celkovém pořadí. Parádní vizitka švédského beka, který se svými výkony snaží vytáhnout Ottawu do play off.

Z posledních čtyř zápasů dokázali Senátoři vyhrát jen ten posledním proti St. Louis Blues. Karlsson si v zápase připsal jednu asistenci a my doufáme, že další si připíše v následujícím kole.

Jaromír Jágr

Jágr si svými výkony vysloužil nejen kapitánské céčko v zápase hvězd NHL, ale i naši nominaci do Fantasy týmu. Věříme, že spolupráce zkušeného veterána NHL a mladé naděje Huberdeaua přinese další ovoce.

Doufáme, že Jágr si na své konto připíše další branky a přiblíží se pomyslnému stupni vítězů historických střelců NHL. Chybí mu 5 branek, aby dostihl třetího Bretta Hulla.

Reklama