Hlavní obsah

FANTASY: Nejproduktivnějším obráncem NHL je Erik Karlsson!

Produktivitě hokejistů NHL stále kraluje Patrick Kane. Na svého pronásledovatele, Jamieho Benna, má náskok 17 bodů. Mezi obránci vyčnívá Erik Karlsson, který je jediným obráncem mezi 15 nejproduktivnějšími hokejisty NHL. Kteří hráči si vysloužili nominaci do našeho výběru pro 22. kolo Fantasy NHL, které odstartuje v pátek v 1 hodinu ráno?

V našem výběru je zastoupena dvojice nejproduktivnějších obránců NHL

Článek

Erik Karlsson

Švédský obránce z Ottawy má skutečně impozantní formu. Za 64 zápasů si připsal 68 bodů. Svým spoluhráčům nahrál na 57 branek a 11 jich vstřelil sám. Díky nim je na čele produktivity obránců a na druhého v pořadí, urostlého obránce Brenta Burnse, má náskok 14 bodů.

Alexandr Ovečkin

Ruský střelce je stále na čele tabulky střelců NHL. Za 61 zápasů rozvlnil síť soupeře 41 brankami. Společně s Kuzněcovem a Bäckströmem stojí Ovečkin za kvalitními výkony Washingtonu, které je katapultovaly do pozice nejlepšího týmu NHL.

Věříme, že Washington svou pozici nejlepšího týmu NHL potvrdí a naváže na poslední dva zápasy. V těch porazil Toronto a Pittsburgh 3:2.

Brent Burns

Kanadský obránce je nejlépe střílejícím zadákem v NHL. Za 62 zápasů si připsal na své konto 21 branek. Předpokládáme, že další branky by mohl přidat v zápasech proti Vancouveru, Calgary a Edmontonu, tedy proti týmům, které změří se San Jose síly ve 22. kole Fantasy NHL.

Reklama