Hlavní obsah

Úsměvný moment v NHL. V hlavní roli kameraman a jeho bizarní odchod z ledu

Newark/Praha

Necelé dva týdny poté, co čtyřmi góly zničil Carolinu, se hokejový útočník Bostonu Patrice Bergeron dočkal v zámořské NHL dalšího hattricku. Hlavně jeho zásluhou tak Bruins ve čtvrtek triumfovali na ledě NY Islanders 5:2 a dvaatřicetiletý Kanaďan byl po zásluze vyhlášen první hvězdou duelu. Ten přinesl i jeden komický moment.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Útočník Bostonu Patrice Bergeron přijímá od spoluhráčů na střídačce gratulace k jednomu ze svých tří gólů proti Islanders.

Článek

Deset minut před koncem třetí třetiny se o něj postaral kameraman, který se pohyboval po ledě podél střídačky Ostrovanů, aby pořídil co nejlepší záběry.

Jenže neobešlo se to bez komplikací. Ta první nastala v momentě, kdy projížděl kolem útočníka Mathewa Barzala, jenž zrovna přelézal na střídačku. Kameraman o něj lehce zavadil a měl co dělat, aby udržel stabilitu a neporoučel se k ledu. K tomu sice nedošlo, pak ale necelých dvanáct tisícovek přítomných fanoušků rozesmál, když chtěl kluziště opustit. Hlavou dolů totiž přepadl přes mantinel a i s kamerou si ustlal v prostoru mezi střídačkami.

Reklama

Související témata: