Hlavní obsah

Ovečkin zahrál při golfové premiéře jamku na jeden úder

WASHINGTON

Ruský hokejista Alexandr Ovečkin vstoupil v rámci závěrečného ladění formy na novou sezónu NHL poprvé v životě na golfové hřiště a hned se v americkém Springfieldu postaral o obrovské pozdvižení. Jednadvacetiletá hvězda Washingtonu se totiž při své golfové premiéře blýskla jamkou zahranou na jeden úder.

Článek

Nejprve Ovečkin sice poslal na odpališti několik pokusů na nejrůznější strany, jen ne tím správným směrem. Pak si ale řekl o větší golfovou hůl a napálil míček přímo do jamky vzdálené přibližně 145 metrů.

"Možná by bylo lepší, kdybych hrál golf," říkal pak rozesmátý hokejista. "Myslím, že je to snadné," dodal hráč, jenž je největší hvězdou týmu Washington Capitals. "Budu se snažit hrát stejně jako loni. Tvrdě a taky produktivně, hodlám dál střílet góly. A taky chci být dobrým spoluhráčem," dodal Ovečkin, jemuž je někdy při hře vytýkáno přílišné sobectví.

Ovečkin se v minulé sezóně blýskl kuriózním zásahem i na ledě. Jeden ze svých 52 gólů v dresu Capitals dal, když jel k soupeřově brance pozadu.

Reklama

Související témata: