Hlavní obsah

Z nominace pro Rosno Cup vypadli Píša, Ton a Marušák

PRAHA

Kouč hokejové reprezentace Alois Hadamczik musel před nadcházejícím přípravným utkáním s Finskem a následným Rosno Cupem v Moskvě udělat tři změny v nominaci. Kouči národního týmu se ze zdravotních důvodů omluvili beci Aleš Píša a Jiří Marušák a kvůli velkému vytížení odpadl Petr Ton. Jejich místa zaujmou Robert Kántor, Miroslav Blaťák a Marek Melenovský.

Foto: Právo

Jiří Marušák.

Článek

Píša oblékající dres ruského Chimiku MO sice ve středu nastoupil k zápasu superligy proti moskevskému Dynamu a Marušák hájil dres Petrohradu, oba však chtějí přestávku využít k doléčení svých neduhů. Ton se vzdal reprezentačního dresu s ohledem na následný start Sparty na Spenglerově poháru v Davosu.

Hadamczik na dvě z uvolněných míst povolal hráče, se kterými původně pro prosincovou akci počítal. Melenovský ze Zlína byl první mezi náhradníky a předpokládalo se, že nastoupí v přípravném zápase proti Finsku v Českých Budějovicích. Jeho klubový spoluhráč Blaťák z původní nominace vypadl s ohledem na své nedávné zranění. Ofenzivní obránce se však mezi tím vrátil do sestavy HC Hamé.

Reklama

Související témata: