Hlavní obsah

Trulli se Sutilem si znovu vjeli do vlasů kvůli nehodě v Brazílii

ABÚ ZABÍ

Piloti formule jedna Jarno Trulli a Adrian Sutil si na čtvrteční tiskové konferenci před závěrečnou Velkou cenou v Abú Zabí opět vyřizovali názory na vzájemnou srážku při závodě v Brazílii. Tehdy oba vášnivě gestikulovali na trati vedle svých rozbitých monopostů.

Článek

Německý jezdec Force India Sutil přišel dokonce s fotografiemi z dva týdny staré srážky a mával jimi nad hlavou. "Nevím, jestli jsi slepý. Snažil ses mě předjet vně po obrubníku. Měl bys někdy respektovat možnosti svého auta," vyčítal svému soupeři Sutil.

"To není žádný problém jet po obrubníku. Nevím, jak dlouho ti bude ještě trvat, než se naučíš pravidla," opáčil nazlobený veterán Trulli, jezdící za Toyotu. Ten po závodě dostal pokutu 10 000 dolarů za agresivní chování po nehodě.

Oba měli konflikt už při závodu v Barceloně. "Tehdy jsi taky ztratil kontrolu nad vozidlem a znovu do mě vrazil," otevřel Sutil další kapitolu svárů. "V Barceloně jsem se roztočil a on mě trefil, protože si zkrátil trať a vůbec nezpomalil," reagoval Trulli. "Já tě netrefil, tys trefil mě. Nevím, co máš za problém," stál si za svým Sutil.

Světlo do případu nevnesl ani Fernando Alonso, jenž se do kolize v Brazílii také zapletl. "Víceméně jsem to viděl, ale probereme to až na sezení s jezdci. Důkladně," dodal bývalý mistr světa.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.