Hlavní obsah

VIDEO: Suverén formule 1 si odskočil. Vettel si užíval fotbal s Henrym v New Yorku

PRAHA

Volant a tlačítka, kterými ovládá mnohamiliónový monopost, na chvíli vyměnil za obyčejný balón. A radost měl jako malý kluk. Úřadující mistr světa Formule 1 Sebastian Vettel se účastnil v New Yorku tréninku fotbalového mužstva Red Bull, který hraje severoamerickou MSL. Na jednom hřišti se potkal i s bývalým francouzským reprezentantem Thierrym Henrym.

Foto: Bazuki Muhammad, Reuters

Pilot stáje Red Bull Sebastian Vettel

Článek

Aktuální suverén letošní Formule 1 o víkendu dojel druhý na Grand Prix Kanady a na americkém kontinentu se zdržel, vyzkoušel si trénink s týmem nejvyšší soutěže. To prý z důvodu, že třiadvacetiletý Němec chtěl a toužil zažít přípravu fotbalového mužstva.

„Byl to fajn den, skvělý. Mám rád všechny sporty, ale poprvé jsem měl možnost trénovat s fotbalovým týmem, užíval jsem si to. Jsem velmi rád, že jsem si mohl zatrénovat s Thierrym Henrym, je to skvělý hráč,“ usmíval se pilot.

Vettel během tréninku absolvoval vše jako ostatní. Dostalo se mu také pár rad přímo od Francouze, kopl si i penaltu. A k překvapení všech ji proměnil. "Netrap se," zazněl poté hlas zpoza hříště.

Po tréninku si oba sportovci vyměnili dárky. Vettel dostal na památku dres, Henry závodní kombinézu, do níž se patrně nenavlékne, což mu ale nevadilo. S úsměvem prohodil. „Dětská?"

Reklama

Související témata: