Hlavní obsah

Hamilton se probral osmi tisíci návrhy a vybral vítěznou helmu. Jak se vám líbí?

Praha

Těžký úkol čekal na Lewise Hamiltona poté, co na sociálních sítích vyzval fanoušky, aby mu pomohli s designem helmy pro novou sezónu. Trojnásobný světový šampión se musel probrat více než osmi tisíci návrhy a konečně oznámil vítěze.

Foto: Sport.cz

Vítězná helma pro Lewise Hamiltona.

Článek

Nejvíce se jezdci Mercedesu zalíbil design helmy, kterou navrhl Raí Coldato z Brazílie. Autor přilbu vyobrazil v červené a žluté barvě. Na její bok nakreslil tři pruhy - zelený, žlutý a modrý. Ty mají představovat brazilskou vlajku jako poctu Ayrtonu Sennovi, který je Hamiltonovým vzorem. Na pruzích jsou pak ještě tři hvězdy, které připomínají tři mistrovské tituly Lewise Hamiltona.

 

Here it is. The winning helmet design, a creation by Raí Caldato - @caldatodesign from Brazil. Raí evolves my layout by adding new stripe elements on the sides. As a tribute to my hero, Ayrton Senna the helmet features the colours of Brazil - green, yellow and blue. These are accompanied with the 3 stars that represent my Championship wins. There's yellow throughout that reminds me of my helmets in the past. The candy apple red balances with the yellow very well. Raí, I look forward to meeting you in person to present you with your prize! Thank you all for entering this competition, I'm taken back by your creativity. 🙌🏽 #LH44Design #TeamLH #Blessed @mercedesamgf1 @bellhelmetseurope #bellhelmetseurope​​​ T&C’s: http://lewis.social/TCs

Příspěvek sdílený Lewis Hamilton (@lewishamilton),Úno 22, 2017 v 6:58 PST

Vítěz se osobně s dvaatřicetiletým Hamiltonem setká a obdrží od něj na památku podepsanou repliku helmy. „Raí, už se těším, až se s Vámi seznámím a předám Vám cenu. Děkuji všem za účast v této soutěži,“ napsal britský pilot na sociálních sítích.

Reklama