Hlavní obsah

Legendární Prost by se mohl představit v Brně v českém šampionátu

PRAHA

Čtyřnásobný mistr světa formule jedna Francouz Alain Prost by se příští týden mohl představit v závodě Mezinárodního mistrovství České republiky v Brně. Závěrečné klání domácího okruhového šampionátu se uskuteční v rámci programu formulovém šampionátu A1 Grand Prix, který bude na Masarykově okruhu pokračovat druhým podnikem.

Foto: PRÁVO

Antonínu Charouzovi se možná dočká jednoho z velkých promotérských úspěchů, v podobě zlákání Alaina Prosta k závodění v Brně.

Článek

Vítěz 51 Velkých cen F1 přijede do Brna se svým synem Nicolasem, jenž se pro novou sezónu A1 GP stal pilotem týmu Francie.

Toho využil Antonín Charouz, úřadující domácí mistr a zároveň promotér A1GP v Brně, aby Prostovi nabídl start v jednom ze dvou mercedesů pražského týmu AMG M3000. "Alain není po operaci nohy ještě zcela fit. Nicméně nápad ho hned zaujal. Definitivní rozhodnutí by mělo padnout v pondělí," uvedl Charouz na oficiálních internetových stránkách BPA.

Český manažer a závodník se s Prostem zná od roku 2001, kdy Tomáš Enge absolvoval v Prostově týmu tři Velké ceny formule jedna.

Reklama