Hlavní obsah

Seznam.cz bude bojovat o motoristické vteřiny

PRAHA

Český internetový vyhledávač Seznam.cz se pouští do sportovního boje o cenné vteřiny v nejprestižnější motoristické disciplíně - rally. První soutěž pojede už v březnu - tradiční Valašskou Rally. Informace o jezdeckém obsazení, názory týmových posádek i zákulisí týmu zveřejní Seznam.cz týden před začátkem soutěže.

Článek

Společně  s obchodními partnery APM Automotive a Enterprise Media vybudoval Seznam.cz svůj vůbec první  Seznam.cz Rally Team.  V motoristické sezóně rally 2008 bude tento tým provozovat dva zcela identické a špičkové rally speciály Mitsubishi Lancer EVO IX, které vznikly v renomovaných dílnách firmy KORNO Motorsport. S nimi se chystá na účast v českých i evropských rally  soutěžích.

„Kromě sportovního adrenalinu chceme našim obchodním partnerům nabídnout  i atraktivní reklamní plochu, především na našich závodních vozech“, říká manager Seznam.cz Rally Teamu Radek Majer.

Tým, který ve spolupráci Seznamu a jeho partnerů vznikl, disponuje dvěmi vozy Mitsubishi Lancer EVO IX. Do technického týmu jsou najati špičkoví mechanici, kteří v těchto dnech dokončují stavbu doprovodných vozidel a technického zázemí týmu.

Nejdůležitější však bude jezdecké obsazení. Příznivci rally se mohou těšit na zvučná jména. Partnery týmu se staly firmy Enterprise Media a APM Automotive. „Věříme, že se náš tým na tratích českých a evropských rally podniků neztratí a bude nás důstojně reprezentovat “ komentuje soutěžního ducha Seznamu ředitel Pavel Zima.

Reklama

Související témata: