Hlavní obsah

V továrním týmu Citroën budou i v roce 2010 jezdit Loeb a Sordo

SALOU

Francouzsko-španělská dvojice Sébastien Loeb, Daniel Sordo bude i v nadcházející sezóně hájit barvy továrního týmu Citroën v mistrovství světa v automobilových soutěžích. Šéf týmu Olivier Quesnel potvrdil očekávanou zprávu v průběhu víkendové Katalánské rallye.

Článek

Quesnel však nechtěl říci, zda oba jezdci už podepsali nové smlouvy. "Vše, co k tomu mohu říci, je to, že Sébastien a Dani pojedou s naším vozem příští rok. Je to oficiální. Dohodli jsme se," řekl šéf týmu. Reagoval tak hlavně na zprávy, že by pětinásobný světový šampión Loeb mohl v příští sezóně usednout do monopostu formuje jedna.

Současný rallyeový král, který v letošním roce bojuje s Finem Mikkem Hirvonenem o šestý titul mistra světa za sebou, se totiž v příštích dnech zúčastní na okruhu v Jerezu oficiálního testování vozu slabší formulové třídy GP2 britsko-italského týmu DPR.

A spekuluje se o tom, že by se pětatřicetiletý Loeb mohl ještě letos objevit ve stáji formule 1 Toro Rosso, která spadá pod jeho sponzorskou firmu Red Bull.

Reklama