Hlavní obsah

Jsem Bolt! Do kin přichází film o nejrychlejším muži planety

Londýn

Vzestupy a pády, zářivý lesk slávy a obdivu po rekordních výkonech vykoupených ničivým drilem v tréninku. Dokument o jamajském sprinterovi Usainu Boltovi, jednom z nejvíce sledovaných a charizmatických sportovců planety, přijde do kin koncem listopadu. Trailer k novému filmu s názvem "I am Bolt" (Jsem Bolt) už spatřil světlo světa.

Upoutávka na dokument o Usainu BoltoviVideo: Uphe Content Group, Reuters

 
Článek

Snímek obsahuje řadu rozhovorů a dosud nezveřejněných záběrů natočených v převážné většině po Boltově fenomenálním představení letos v létě v Rio de Janeiru, kde potřetí v řadě získal olympijské zlato na tratích 100 metrů, 200 metrů a ve štafetě na 4x100 m. Fanouškům nabízí možnost spatřit atletickou megahvězdu v zákulisí - v přípravě na závody, ale rovněž odhaluje, jak třeba na rodné Jamajce tráví volný čas.

Dokument podle serveru listu The Mirror přibližuje Boltovu obyčejnou lidskou tvář v kontrastu s „atletickým Supermanem", jak je obecně vnímán ve světě. Třicetiletý Bolt, který plánuje úspěšnou kariéru uzavřít po světovém šampionátu v příštím roce v Londýně, si tak užívá hřejivou euforii po velkých vítězstvích, ale na druhé straně se přiznává i k pocitům úzkosti.

Půjdete se podívat na film o Usainu Boltovi?
Ano
75,7 %
Ne
24,3 %
Celkem hlasovalo 695 čtenářů.

Reklama