Hlavní obsah

TEST: Nike DRI - FIT. Triko, které vás pohladí

Praha

Běžcovo pohodlí je základ. Pokud si při koupi oblečení vybíráte pečlivě a důkladně, máme pro vás tip, který může zaujmout. Představujeme pánské běžecké triko Nike DRI - FIT, které je vyrobeno z tkaniny pro lepší odvod potu, déle tak můžete udržet tělo v suchu. Jeho součástí jsou zároveň ergonomické švy pro lepší rozsah pohybu.

Foto: nike.com

Nike DRI - FIT. Triko se zajímavým vzorem.

Článek
Fotogalerie

Lehké, komfortní, snadné pro pohyb, v tomto případě pro běhání. Už při prvním kontaktu pocítíte příjemný materiál na dotek. A právě mnohdy prvotní seznámení může rozhodovat o koupi.

Bez jakýchkoli znalostí poznáte, že triko je vybaveno i reflexními prvky, které slouží pro větší běžcovu bezpečnost. Každý je pak lépe viděn v případě šera, tmy. Reflexní body jsou umístěny na zadní straně krku. Větší prostor je poté také dole u zad, kde výrobce umístil reflexní proužek. Na prsou dokonce svítí logo Nike - fajfka.

Plusy
Příjemný materiál
Pohodlné nošení
Design
Reflexní prvky
Minusy
Při testu neobjeveny
Cena
okolo 1000Kč

Vnitřní část trika má u krku tři pogumované tenké pruhy, které lépe drží látku na těle, zabraňují tak „létání" ze strany na stranu, což může být při delším běhu nepříjemné.

Nike DRI - FIT má více prošité vytěžované části ergonomickými švy, které jsou vhodnější pro lepší rozsah pohybu než klasické.

Navíc je zde i vydařený optický prvek, který tak tvoří triko více nápadité, zapamatovatelné. Pokud jde o design, trojúhelníkové tvary, které jsou vyplněny barevnými proužky, mají i jiný účinek než estetický. Při delším pohledu vám může tento vzor způsobit mírné točení mysli.

Pokud bychom měli vybrat výhody, které předkládá výrobce, jde o tyto. Některé již byly zmíněny.

• DRI - FIT textilie, která pomáhá udržet tělo v suchu a pohodlí

• Tvarované švy nabízení pohodlné nošení

• Krk s vnitřním pogumováním pro delší životnost

• Ploché a plynulé švy na kůži

• Reflexní prvky zvyšují viditelnost za nízké hladiny osvětlení

• Reflexní poutko na horní část zad

Nike DRI - FIT, běžecké triko, je složeno z polyesteru a lze jej prát v pračce. Nabízené je více barevných provedeních. Pokud vás zajímá cena, ta se pohybuje okolo tisíce korun, což při poměru ukazatelů - cena, materiál a pohodlí, jde o investici, která stojí k zamyšlení.

Také jsme testovali:

Reklama

Související témata: