Hlavní obsah

Tohle bude extra, je nadšená česká ranařka z bitvy v Praze

Praha

Kus slávy a také povinnosti si prožila bojovnice MMA Lucie Pudilová ve čtvrtek před polednem v centru Prahy. Setkání s médii na výletní lodi, focení, natáčení, rozhovory s kulisami majestátního Pražského hradu, poté akční pózy před obřím červeným nápisem UFC. Právě pod touto organizací vstoupí česká zápasnice do klece na premiérové akci v centru Evropy. Ona je zatím jedinou českou jistotou na 23. února, kdy bude v O2 areně jednou z nejzářivějších hvězd galavečeru MMA.

Lucie Pudilová se těší na UFC v PrazeVideo: Sport.cz

 
Článek

„Strašně se těším, před domácím publikem to bude něco extra, nepředstavovala jsem si, že by se tohle mohlo stát," přiznala čtyřiadvacetiletá zápasnice z Příbrami.

Sladit oblečení, upravit vlasy, pečlivě připravit pózy pro fotografy a kamery, i toto je část příběhu Lucie Pudilové před únorovou bitvou, kde se bude chtít ukázat především českým fanouškům. „Lucka nechá v zápase vše, chce, aby na ni lidé byli hrdí," má jasno její trenér Ladislav Erdélyi.

Kdo se proti ní v oktagonu nakonec postaví, neví, čeká. Přání má, ale není v její moci ukázat a říct. Příbramská střela tohle neřeší, nestresuje se, maká. „O soupeřce nevím vůbec nic, ale přála bych si, aby se proti mně postavila Bethe Correia," prozradila Pudilová jméno pětatřicetileté Brazilky.

Vstupenky na premiéru UFC v Praze jdou do prodeje v pátek 7. prosince v 10 hodin dopoledne. Ceny začínají na 990 a končí na 3990 korunách.

Bude Pudilová jediným českým zástupcem, který se pobije před vyprodanou halou? Zatím je ona jediná a oficiální. Sama má v hlavě jména, která by mohla být schválena UFC, ale říct je nechce. Prozradila jen počet možných adeptů. „Vidím to na tři."

Za pár týdnů jsou Vánoce, ale tohle není pro Pudilovou překážka. „Je to narušení, ale řízek a salát bude," usmívá se dívka, která je nyní hlavním tahákem pro únorovou Prahu.

Reklama