Hlavní obsah

Čejku zastavila víza

Proč Alex Čejka chyběl tento týden na Canadian Open, i když svůj tamější start na PGA Tour měl v plánu? Problémem se stala nová vízová

Článek

Nutnost mít nově víza pro cestu do Kanady se Čejky jako německého občana netýkala, jeho dvou synů však ano. Profesionál je vzal s sebou z Prahy na výlet do zámoří koncem června, kdy z otevření hřiště na Zbraslavi zamířil na turnaj Tigera Woodse do Washingtonu.

Následující dva týdny měl hráč volno a poté plánoval odlet se syny z Los Angeles do Ontaria. Mezitím však nastala pro české občany cestující do Kanady vízová povinnost, která dolehla i na Čejkovy syny Alexandra a Sebastiana.

Vzhledem k tomu, že nebylo možné Čejkovým potomkům víza v USA v kráké době obstarat, se golfista odhlásil z Canadian Open, což na své webové stránce vysvětlil rodinnými důvody.

Ode dneška je Čejka i se syny už zpět v Česku, kde ho od čtvrtka čeká start na Moravia Silesia Open. Vzhledem k tomu, že Canadian Open se kvůli dešti dohraje až v pondělí, Čeladná na hráčových problémech vydělala.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.