Hlavní obsah

Woods už nebude v USA propagovat hodinky Tag Heuer

ŽENEVA

Výrobce hodinek Tag Heuer je další firmou, jež kvůli sexuálnímu skandálu omezí účinkování golfisty Tigera Woodse v reklamě. Tradiční švýcarská firma v pátek oznámila, že amerického sportovce s pošramocenou pověstí nebude využívat při propagaci svých výrobků v USA.

Foto: Jeff Haynes , Reuters

Tiger Woods

Článek

"Uznáváme Tigera Woodse jako skvělého sportovce, ale musíme vzít v úvahu citlivost některých zákazníků v souvislosti s nedávnými událostmi," uvedl šéf firmy Jean-Christophe Babin v dnešním vydání švýcarského deníku Le Matin.

Tag Heuer se podle listu neloučí s Woodsem úplně a bude nadále podporovat jeho charitativní nadaci. Tvářemi firmy ve Spojených státech však budou jiné osobnosti, například herec Leonardo di Caprio.

Image třiatřicetiletého Woodse od konce listopadu značně utrpěla provalením jeho mimomanželských vztahů. Ve snaze zachránit své manželství ohlásil slavný golfista, že na čas přerušuje kariéru.

Woodse už kvůli skandálu opustila sponzorská firma Accenture a využívat ho v nejbližší době nebude ani Gillette. Firma Nike naopak za Woodsem stále stojí.

Reklama