Hlavní obsah

VIDEO: Hvězdný lyžař Miller se chystá do chomoutu

New York

Olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa ve sjezdovém lyžování Američan Bode Miller hodlá brzy vstoupit do manželství. Na svém oficiálním twitterovém účtu oznámil, že se zasnoubil s pětadvacetiletou profesionální volejbalistkou a modelkou Morgan Beckovou.

Bitva pohlaví: souboj Miller vs. Becková

 
Článek

Čtyřiatřicetiletý sjezdař již zveřejnil na Twitteru fotografii se zásnubním prstenem na ruce své vyvolené. "Našel jsem ji. A přesvědčil ji, aby si mě vzala. Dalo to práci, Morgan Becková se dá těžko přesvědčit. Jsem super nadšený," pochvaloval si Miller.

Rodák z Eastonu, označovaný za svobodomyslného rebela, natočil s blonďatou kráskou během olympijských her v Londýně krátký klip s názvem Bitva pohlaví, ve kterém spolu soutěžili v několika sportovních i spíše úsměvných disciplínách. Dosud se ale veřejně nevědělo, že spolu tvoří i pár v životě.

Svým oznámením nyní Miller překvapil podobně, jako se mu to podařilo v roce 2009, kdy přiznal, že má roční dceru Dacey. Majitel pěti olympijských medailí včetně zlaté z Vancouveru 2010 ovšem nikdy nezveřejnil, kdo je její matka.

Reklama