Hlavní obsah

Plavec Marin čelí podezření, že zveřejnil nahé fotky Manaudouové

MILÁN

Italský plavec Luca Marin se brání nařčení, že se své bývalé přítelkyni Laure Manaudouové pomstil zveřejněním jejích nahých fotografií na internetu. Francouzská hvězda se s Marinem bouřlivě pohádala před svědky v neděli na mistrovství Evropy v krátkém bazénu v Debrecínu.

Článek

Podle agentury Reuters se Marin s Manaudouovou dostali do hádky v šatnách a Francouzka prý zahodila ve vzteku prsten, který od něj v době jejich nedávného vztahu dostala. Poté zaplavily internet fotografie převážně nahé Manaudouové, která nyní údajně chodí s francouzským plavcem Benjaminem Stasiulisem.

"Ty fotky jsem viděl. Vypadá to, že je to ona, ale je směšné myslet si, že jsem ty fotky dal na web já," bránil se nařčení v dnešním vydání Gazzetty dello Sport Marin, jenž v Debrecínu ztratil svůj evropský titul v polohovém závodě na 400 metrů po porážce s domácí hvězdou Lászlem Csehem.

Marin zároveň odmítl informace francouzských svědků, že na veřejnosti Manaudouovou urážel. "Jsou to výmysly. Jen jsem řekl, že udělala hodně ošklivou věc a že jsem rád, že už není moje přítelkyně," popsal incident se zahozeným prstenem.

Olympijská vítězka a trojnásobná mistryně Manaudouová, jež v Debrecínu získala dvě zlata, přitom ještě v květnu také kvůli Marinovi opustila svého dlouholetého francouzského trenéra a přestoupila do plaveckého klubu v Turíně. Tři měsíc nato byla ovšem z klubu Nuoto propuštěna kvůli špatnému přístupu k tréninku.

Reklama