Hlavní obsah

Nováček Noah dostal v NBA trest za hádku s koučem

CHICAGO

Spoluhráči z Chicaga Bulls se rozhodli prodloužit synovi tenisové legendy Yannicka Noaha disciplinární trest za hádku s asistentem trenéra. Dvaadvacetiletý nováček ve slavném týmu NBA Joakim Noah byl původně za roztržku s Ronem Adamsem potrestán vedením klubu jednozápasovým distancem, po hlasování hráčů však zmešká ještě další duel.

Článek

"Musím to akceptovat. Jsem nováček, tak co bych asi jiného mohl dělat," citovala devátého hráče loňského draftu agentura AFP.

Noah se s Adamsem pohádal na pátečním tréninku a po zásahu vedení přišel o utkání s Philadelphií. Do záležitosti se pak vložili zkušení hráči Adrian Griffin s Benem Wallacem a nechali v kabině hlasovat o prodloužení trestu. Hráči byli pro a Noah, který zatím odehrál za Bulls v 27 utkáních v průměru dvanáct minut za zápas a připsal si 4,2 bodu na utkání, přišel i o nedělní duel s Atlantou.

"Lidé se občas pohádají a řeknou věci, kterých později litují. Stalo se to i Joakimovi a to je dobře. Je vidět, že to pro něj byla další lekce, jak funguje život v NBA," prohlásil trenér Jim Boylan.

Reklama

Související témata: