Hlavní obsah

Fanoušci chtěli v Utkání hvězd NBA vidět nejvíce Garnetta

NEW YORK

Kevin Garnett z Bostonu byl nejžádanějším hráčem NBA v hlasování basketbalových příznivců o základních sestavách v Utkání hvězd. Křídelní hráč, po jehož letním příchodu se z týmu Celtics stal lídr ligy, obdržel 2 399 148 hlasů, díky nimž si v tradiční exhibici zahraje už pojedenácté. Mezi jeho spoluhráči nebude chybět LeBron James z Clevelandu, který vyhrál hlasování vloni.

Článek

V Západní konferenci byl nejoblíbenějším hráčem Kobe Bryant z Los Angeles Lakers, který dvoumiliónovou hranici překonal o téměř pět tisíc hlasů.

Jediným basketbalistou neamerického původu bude v základních sestavách Číňan Jao Ming z Houstonu, který pošesté za sebou vyhrál hlasování mezi pivoty. Premiérového startu v první pětce se dočkají Dwight Howard z Orlanda a Carmelo Anthony z Denveru, jeho spoluhráčem bude Tim Duncan, který nechyběl v Utkání hvězd nikdy od svého vstupu do NBA v roce 1997. Těsnou bitvu o základní sestavu svedli kanonýři Allen Iverson s Tracym McGradym a nakonec se fanoušci přiklonili k prvnímu jmenovanému, čímž má Denver jako jediný tým dvojnásobné zastoupení.

Sedmapadesátý ročník All Star Game se uskuteční v New Orleansu 17. února, trenéři obou týmů doplní kádr o sedm náhradníků. S předstihem je jisté, že výběr Východní konference povede kouč Bostonu Doc Rivers.

Základní sestavy All Star Game v NBA:
Východní konference: Kevin Garnett (Boston), LeBron James (Cleveland), Dwight Howard (Orlando), Jason Kidd (New Jersey), Dwyane Wade (Miami).
Západní konference: Carmelo Anthony (Denver), Tim Duncan (San Antonio), Jao Ming (Houston), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Allen Iverson (Denver).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články