Hlavní obsah

Soutěž o vstupenky na Harlem Globetrotters zná vítěze

PRAHA

Všichni fanoušci dobrého basketbalu se tento víkend dočkají skvělé a především zábavné podívané. Do České republiky přicestují američtí míčoví kouzelníci Harlem Globetrotters a při zápasech v Liberci a Brně předvedou program "Show As Ever", se kterým vyrazili na evropské turné. Redakce Sport.cz ve spolupráci se společností Innervisions připravila pro čtenáře soutěž o deset vstupenek a v pondělí byli vylosováni výherci.

Foto: www.harlemglobetrotters.com

Harlem Globetrotters nabídnou parádní podívanou

Článek

Soutěž odstartovala ve středu 13. února a úkolem čtenářů bylo správně odpovědět na tři zadané otázky. Do pondělí 18. února přišlo do redakce Sport.cz celkem 931 emailů! Ze správných odpovědí bylo vylosováno pět výherců, z nichž každý obdrží dvě vstupenky na zápas. Výherci byli už během dopoledne informováni o své výhře.

Soutěž o vstupenky na Harlem Globetrotters - výherci:
Bořek Harašta, Frýdek-Místek
Josef Matějovič, Praha
Radek Navrátil, Brno
Tereza Krásenská, Praha
Petr Chroust, Beroun

Harlem Globetrotters jsou basketbalovým pojmem po celém světě, představili se i v několika filmech a jako jediný sportovní tým světa mají v Hollywoodu hvězdu na chodníku slávy. Za svoji 81-letou historii navštívili 118 zemí a svými výskoky a žonglováním s míčem si získaly milióny fanoušků. Hráči v typicky pruhovaných trenýrkách už absolvovali i tři audience u papeže nebo posezení u čaje s britskou královnou Alžbětou II.

Nyní je mohou na vlastní oči vidět i čeští fanoušci. Harlem Globetrotters, jenž kdysi otevřeli cestu Afroameričanům do NBA, sehrají exhibiční zápasy 23. února od 20 hodin v Liberci a o den později ve 20 hodin v Brně. V obou případech jim bude soupeřem tým New York Nationals. Vstupenky jsou k dostání v cenách od 290,- do 900,- Kč (VIP kategorie), pro děti pořadatelé připravili snížené vstupné. Majitelé vstupenek na zápas v Liberci budou mít navíc 23. února od 17 hodin volný vstup na ligový zápas mezi domácím týmem a Prostějovem.

Reklama

Související témata: