Hlavní obsah

Basketbalisté Houstonu dál natahují vítěznou sérii

NEW YORK

Basketbalisté Houstonu vyhráli i sedmnáctý zápas za sebou a dál natahují rekordní sérii v klubové historii. Tentokrát uspěli na palubovce silného Dallasu, kterému chyběl potrestaný Dirk Nowitzki. Pod výsledek 113:98 se největší měrou podepsal Tracy McGrady, jenž zaznamenal 31 bodů a přidal devět asistencí.

Článek

Své sezonní maximum si 24 body vytvořil Rafer Alston. "V týmu máme plno hráčů, kteří si věří, perfektní atmosféru a každý večer tvrdě makáme. Já se nedivím, že naše série se nadále prodlužuje," nechal se slyšet McGrady. V dalším utkání je čeká domácí utkání s New Orleans, které má o jednu výhru lepší letošní bilanci než Houston.

Ani 39 bodů LeBrona Jamese nestačilo v dalším čtvrtečním utkání na výhru Clevelandu proti Chicagu. V prvním poločase nastřílel 26 bodů, poté ale domácí přitvrdili v obraně a největší hvězda už se tolik neprosazovala. "Ve druhé půli jsme hráli tak, jak bychom měli v play off, pokud chceme něčeho dosáhnout. Být trochu tvrdší a nepříjemnější, zastavit soupeřův útok a pak teprve myslet na ofenzivu," rozplýval se kouč vítězů Mike Brown.

NBA:
Chicago - Cleveland 107:96, Dallas - Houston 98:113, San Antonio - Indiana 108:97.

Reklama