Hlavní obsah

Basketbalisté San Antonia udrželi těsnou výhru nad Golden State

NEW YORK

Po dvou těsných porážkách v závěrečných sekundách basketbalisté San Antonia v úterním duelu NBA udrželi mírné vedení nad Golden State a zvítězili 107:106. Osud Spurs držel v rukou hostující Monta Ellis, jenž neproměnil střelecký pokus šest vteřin před koncem ani tříbodovou střelu se závěrečnou sirénou.

Článek

Nejlepším mužem na palubovce byl francouzský rozehrávač Tony Parker. K výhře San Antonia přispěl 30 body a navíc deset košů připravil svým spoluhráčům.

Již šestapadesáté vítězství v sezóně si připsali hráči Los Angeles Lakers, kteří putují kvůli světovému šampionátu v krasobruslení po halách soupeřů. V Oklahomě vedli od samotného začátku a nakonec si připsali bezproblémovou výhru 107:89. Celá základní pětka už poslední desetiminutovku sledovala jen z lavičky.

Basketbalistům Detroitu citelně chyběly v Chicagu zraněné klíčové osobnosti Allen Iverson, Rasheed Wallace a Richard Hamilton. Prohru 91:99 neodvrátili ani Tayshaun Prince a Will Bynum, kteří zaznamenali po 20 bodech. Detroit prohrál popáté z posledních šesti zápasů a patří mu až sedmé místo v konferenci.

NBA:
Chicago - Detroit 99:91, Oklahoma City - LA Lakers 89:107, San Antonio - Golden State 107:106, Utah - Houston 99:86.

Reklama