Hlavní obsah

Basketbalista James si zahraje sám sebe v hollywoodské komedii

CLEVELAND

Basketbalista Clevelandu LeBron James se objeví na filmovém plátně. Nejužitečnější hráč minulé sezóny NBA bude hrát sám sebe v připravované komedii s názvem Fantasy Basketball Camp, kterou natočí společnost Universal Pictures.

Článek

Ve filmu se pět rozdílných mladíků sejde v Las Vegas, kde prožijí bláznivé příhody v basketbalovém kempu, který vede právě James. S natáčením by se mělo začít v létě příštího roku.

Čtyřiadvacetiletý James nebude před kamerami nováčkem. Kromě vystupování v řadě reklam byl i hostem populárního pořadu Saturday Night Live. Podle producenta Briana Grazera by mohl mít James stejný úspěch jako rapper Eminem v Glazerově předchozím filmu Osmá míle.

"Vybral jsem si LeBrona, protože jsem ho moc chtěl vidět já i můj osmiletý syn. Je to nejen jeden z nejlepších světových sportovců, ale také velmi pohodový člověk, který má schopnost být i takový před kamerou," uvedl Glazer.

V letní přestávce James propagoval televizní dokument, který popisuje, jak si společně se čtyřmi kamarády z dětství splnil sen a vyhrál středoškolský šampionát.

Reklama

Související témata: