Hlavní obsah

Šestnáctiletý ragbista surově kopal do soupeře. Za to si 20 let nezahraje

SYDNEY

Šestnáctiletý australský ragbista, který během víkendového utkání jedné z mládežnických soutěží v Sydney surově napadl soupeře, si dvacet let nezahraje. Vedle trestu od svazu navíc hráči týmu Blacktown City hrozí podle agentury AP trestní stíhání.

Článek

Nejmenovaný ragbista v závěru utkání s Lower Mountains nejprve pěstí srazil jednoho z protihráčů na zem a poté ho několikrát kopl do hlavy a rozkroku. Napadený mladík musel být se zlomeným nosem a několika frakturami v obličeji hospitalizován.

Za potyčku v závěru zápasu byli potrestáni ještě dva další hráči Blacktownu, kteří si nezahrají pět, respektive dva roky. Vedení City navíc okamžitě po utkání vyhodilo trenéra.

Podle australských médií jsou tým Blacktownu i jeho fanoušci násilným chováním proslulí. Za letošní sezónu jde již o třetí případ. Naposledy jeden muž chytil po utkání mládežnické ligy třináctiletého hráče celku Katoomba Devils pod krkem a celý incident skončil rvačkou na parkovišti a zatčením dvou osob.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články