Hlavní obsah

Skončila základní část MLB, o play off ale rozhodnuto není

NEW YORK

Přestože v noci na pondělí skončila v zámoří základní část baseballové MLB, o složení dvojic pro play-off ještě není rozhodnuto. V Centrální divizi Americké ligy totiž mají navlas stejnou bilanci Detroit a Minnesota a musejí tak ještě absolvovat jednozápasové předkolo. Vítěz pak narazí na nejlepší tým dlouhodobé části soutěže New York Yankees.

Foto: David Zalubowski, ČTK/AP

Nejlepší pálkař sezóny MLB Albert Pujols ze St. Louis Cardinals

Článek

V druhé sérii Americké ligy se utkají Boston a Los Angeles Angels, v semifinále Národní ligy nastoupí Philadelphia proti Coloradu a Los Angeles Dodgers proti St. Louis. Obhájcům titulu z Floridy uniklo play-off o pět výher.

Do role nejlepšího pálkaře ligy se letos pasoval Albert Pujols ze St. Louis, jenž zaznamenal 47 homerunů. Na nadhazovacím kopci se nejvíce dařilo Zacku Greinkemu z Kansasu, jenž povolil svým protivníkům v průměru 2,16 bodu na zápas.

Baseballová MLB:
Národní liga:
Chicago Cubs - Arizona 2:5, St. Louis - Milwaukee 7:9 (v 10. směně), New York Mets - Houston 4:0, Philadelphia - Florida 7:6 (v 10. směně), Atlanta - Washington 1:2 (v 15. směně), Cincinnati - Pittsburgh 6:0, San Diego - San Francisco 3:4 (v 10. směně), Los Angeles Dodgers - Colorado 5:3.
Americká liga:
Oakland - Los Angeles Angels 3:5, Minnesota - Kansas City 13:4, Baltimore - Toronto 5:4 (v 11. směně), Detroit - Chicago White Sox 5:3, Tampa Bay - New York Yankees 2:10, Boston - Cleveland 12:7, Seattle - Texas 4:3.

Reklama