Hlavní obsah

Jamesovi 500. zápas v NBA nevyšel, Cleveland prohrál v Dallasu

DALLAS

Basketbalistovi LeBronu Jamesovi jubilejní 500. zápas NBA v kariéře nevyšel úplně podle představ. Hvězda Clevelandu dala 25 bodů, Cavaliers ale prohráli v Dallasu 95:102.

Foto: Mike Stone, Reuters

Basketbalista Clevelandu LeBron james proniká kolem Drewa Goodena z Dallasu.

Článek

Domácí Mavericks se museli obejít bez své hvězdy Dirka Nowitzkého, který se zotavoval po ošklivé srážce s Carlem Landrym v pátečním zápase s Houstonem. Landry při ní přišel o pět zubů, z toho dva zůstaly v Nowitzkého pravém loktu. Dallas však i bez německého basketbalisty dokázal ukončit soupeřovu sérii pěti zápasů za sebou bez porážky. "Ani nebylo poznat, že Dirk nehraje," řekl rozehrávač Jason Kidd.

"Před zápasem jsem to zkusil, ale nemohl jsem ruku natáhnout. Když se ale na to podívám zpětně, tak to bylo dobré rozhodnutí. Vyhráli jsme a já si odpočinul," prohlásil Nowitzki, který doufá, že v úterý proti Portlandu už nastoupí. "Beru snad všechny léky, které existují. Věřím, že to pomůže," dodal.

NBA:
Boston - Minnesota 122:104, Dallas - Cleveland 102:95, Detroit - LA Lakers 81:93, Memphis - Denver 102:96, Miami - Portland 95:102, New York - Charlotte 98:94, Toronto - New Orleans 98:92.

Reklama