Hlavní obsah

Minnesota prohrála první zápas v Denveru

NEW YORK

Basketbalisté Minnesoty neuspěli v play-off NBA napoprvé na palubovce Denveru a prohráli 86:107. Zatímco doma splnil nejlepší celek Západní konference po základní části roli favorita, v sobotu nečekaně zaváhal. V sérii hrané na čtyři vítězství nicméně Minnesota vede 2:1.

Článek

Hvězdami Denveru v sobotním zápase byli Carmelo Anthony s Andrem Millerem, kteří se postarali o téměř polovinu bodů Nuggets (41). Nejproduktivnější byl Anthony se čtyřiadvaceti body a deseti doskočenými míči.

Denver se v předchozích dvou zápasech nemohl najít, ale tentokrát se do svého soupeře pustil s velkou vervou a ani jednou v průběhu zápasu neprohrával. "Doma je doma," pochvaloval si atmosféru Marcus Camby, který konto Minnesoty zatížil 12 body. "Jako by z nás spadla nervozita. Dneska to byla radost hrát," dodal.

Podobně se vyjádřil i Anthony: "Byla to paráda. Nejlíp se mi hraje, když si to užívám, jako dnes večer. První dva zápasy jsme to brali moc vážně a všechno složitě analyzovali. Dneska jsme to prostě hodili za hlavu a hráli to, na co jsme zvyklí," podotkl nejlepší střelec Denveru.

Východní konference
Milwaukee - Detroit 85:95 (stav série 1:2), New Orleans - Miami 77:71 (stav série 1:2).
Západní konference
Sacramento - Dallas 79:104 (stav série 2:1), Denver - Minnesota 107:86 (stav série 1:2).

Reklama