Hlavní obsah

Jako Rocky a Muhammad Ali. Americká boxerská hvězda se před soubojem století ohání sekyrou

Praha

Moderní tréninkové metody ve sportu se neustále vyvíjejí a stále více do nich pronikají nejnovější vědecké poznatky, přesto ale i ti nejlépe placení sportovci světa někdy nepohrdnou obyčejným tréninkem ze staré školy.

Floyd Mayweather seká dříví

 
Článek
Fotogalerie

Třeba Jaromír Jágr si pochvaloval jako dobrou přípravu tvrdou zemědělskou práci na statku. To americký boxer Floyd Mayweather se zase před dlouho očekávaným duelem s Mannym Pacquiaem na sociálních sítích pochlubil s videem, jak zoceluje své tělo při sekání do dřeva.

Podobné záběry už kdysi proslavil legendární Muhammad Ali, či fiktivní filmový hrdina Rocky Balboa.

Při práci se sekyrou a dřevem by se nejspíš Mayweather mezi dřevorubeckými siláky snadno ztratil v davu, v ringu je to však zcela naopak. V profesionálním boxu vyhrál osmatřicetiletý bojovník všech 47 zápasů, z toho 26 k.o. V souboji s Filipíncem Pacquiaem, který hostí 2. května Las Vegas, by si měl přijít minimálně na 120 miliónů dolarů (3,1 miliardy korun).

Americký bijec je ale kromě skvělého boxerského umění rovněž znám svojí zálibou v luxusu, a tak se vedle tréninkového videa podělil se svými fanoušky také o radost z nových masivních hodinek ze zlata a diamantů.

Reklama

Související témata: