Hlavní obsah

Tenisová Štvanice zažije nečekané boje. Ukáže se i parťák slavného McGregora

Praha

Tenisový kurt na legendární Štvanici a uprostřed klec, oktagon pro bojovníky MMA. Výjimečné prostředí nabídne sobotní galavečer Oktagon 3. Otevřený prostor pro pět tisíc fanoušků, kteří se mohou těšit na české i zahraniční zápasníky. Jedním bude i tréninkový partner hvězdného Conora McGregora z UFC, který se nyní připravuje na boxerský zápas s Floydem Mayweatherem.

Foto: Okragon3

Kdo uspěje v kleci, která bude postavena v sobotu na Štvanici?

Článek

Šampión organizace Bellator Slovák Attila Végh, Gábor Boráros, Ilja Škondrič a čeští bojovníci Viktor Pavlíček a Matěj „Spartacus" Kuzník. Ti všichni se představí 29. července v Praze.

V hlavním a velmi očekávaném zápase se představí bývalý šampión druhé největší MMA organizace světa Bellatoru Végh, který bojoval i o titul šampióna M1. Své síly poměří s irským tvrďákem jménem Paul Byrne. Ten se připravuje v nejslavnějším irském gymu SBG po boku hvězdného McGregora.

Na Štvanici do oktagonu také vkročí neporažený Brazilec, který trénuje v Londýně. Júnior Marques má bilanci sedm zápasů a sedm výher. Proti němu bude chtít uspět šampión Oktagonu Boráros.

Diváky čeká celkem dvanáct zápasů včetně jednoho ženského. Premiéru v MMA si odbude Pavla Kladivová, ta se postaví francouzské bojovnici, tou bude kráska Clara Ricignoulová.

Nebudou chybět ani divácky atraktivní zápasy těžkých vah - Michal Martínek, bývalý extraligový hokejista, potká v kleci Daniela Dittricha. Další zápas těžkých vah obstará pikantní duel kapitána českého ragbyového týmu - Robert Voves vs. Alexander Cverna.

Galavečer v kleci se odehraje pod otevřeným nebem, pokud by počasí bylo proti, organizátoři mají připravený stan, který bude vyzvednut do výšky 15 metrů. Galavečer startuje v 18 hodin.

Reklama

Související témata: