Hlavní obsah

Půjde o krátkou show za stovky tisíc? Tyson má jasno, Američan McGregora zabije

Praha

Přišel do ringu a rozdával rány, po kterých mnozí padli. Rána jako kůň, to byl bouřlivák Mike Tyson. Teď se nemůže dočkat zápasu bojovníka MMA a neporaženého boxera, ten se uskuteční 26. srpna v Las Vegas. Conor McGregor vs. Floyd Mayweather. Ir proti Američanovi. „Mayweather ho zabije,“ má jasnou odpověď „Zvíře“ Tyson.

Bývalý boxer Mike Tyson.

Článek

Obří promo, tour po městech a záležitost, kde se točí milióny dolarů jako by šlo o nákup housek v supermarketu. Okázalé divadlo je součástí zápasu, který se uskuteční podle boxerských pravidel.

„Nemá šanci, je hloupý, že přistoupil na boxerský zápas, Mayweather ho zabije. Jsem naštvaný, protože jsem si myslel, že to bude fight podle pravidel MMA, protože tam můžete použít všechny techniky. Může potom boxer porazit zápasníka MMA?" položil si Tyson otázku pro dailymail.co.uk.

Pro jedny je tento souboj zábavou, na kterou se těší. Pro další jen akcí, která tahá z lidí peníze. Nikdo nikoho nenutí, aby tohle divadlo sledoval, ale masáž je obrovská a má velký úspěch.

„Floyd boxuje od dětství. McGregor dal svoje hloupé pozadí do pozice, kde pozná knockout. Pravdou ale je, že Floyd na takového soupeře ještě nenarazil," pověděl také Tyson.

Ir je fanouškem fotbalistů Liverpoolu. V hymně tohoto klubu se mimo jiné zpívá: "Když jdeš bouřkou, měj svou hlavu vzhůru.. Nikdy nepůjdeš sám," snad na to bude bojovník z UFC myslet, až se dostane pod palbu pěstí, kterou mu mnozí prorokují.

Zápas mezi Mayweatherem a McGregorem se uskuteční v T-Mobile Aréně v Las Vegas před více než 20 000 diváky. Nejlevnější lístek stojí 500 dolarů, tedy 11 000 korun. Čím blíže k ringu, tím budou vstupenky dražší. Šplhají až k 10 000 dolarů, což je 220 000 korun za jednu židli!

Kdo podle vás 26.srpna vyhraje boxerský zápas?
Floyd Mayweather
51 %
Conor McGregor
49 %
Celkem hlasovalo 25458 čtenářů.

Reklama

Související témata: