Hlavní obsah

Bude hrát Leoš Mareš poker o 1 000 000 Kč?

V sobotu 24.3. se v pražském Card Casinu odehraje další turnaj ze série Celebrity Poker Tour (CPT). Vzhledem ke garanci ve výši 1 000 000 Kč, se tomuto turnaji mezi pokerovými hráči začalo zdomácněle přezdívat Mega Celebrity. Buy-in do turnaje, který začne v pátek a jehož finále se dohraje v neděli, pořadatelé nastavili na 3 300 Kč.

Foto: Tomáš Stacha

O víkendu se odehraje další turnaj Celebrity Poker Tour, tentokrát bude ve hře minimálně 1.000.000 Kč

Článek

Víte proč se tato dnes již nejpopulárnější a nejmasovější pokerová tour nejen u nás, ale i u bratří na Slovensku jmenuje Celebrity Poker Tour? Bystřejší z vás pravděpodobně přinejmenším tuší, že je to kvůli celebritám, které se těchto turnajů pravidelně účastní. Hlavní a nejznámější tvář CPT, Leoš Mareš, má tentokrát předem omluvenou absenci, jelikož plánuje v době konání turnaje pracovat na zlepšení své hry přímo v ráji všech pokerových hráčů, v Las Vegas.

Přesto se máme na co těšit, jelikož dalšího pravidelného účastníka téměř všech turnajů CPT a jednoho z mála opravdických umělců, který se pohybuje napříč celým evropským showbusinessem, Pavla Novotného, by měla tentokrát doplnit nová a neméně zajímavá tvář spojená s CPT. Pokud vše dopadne podle předpokladů, turnaj odehraje sám Jirka Pomeje v plné síle. O tom, jestli se během turnaje prostřednictvím telemostu pokusí Jirka požádat Ivetu Bartošovou opětovně o ruku, se zatím vedou spory jak mezi organizátory akce, tak mezi samotnými hráči.

Reklama