Hlavní obsah

Exkluzivní turnaj pro čtenáře Sport.cz o 500 EUR a atraktivní věcné ceny

Zahrajte si pokerový turnaj na Betclic.com a za pouhé €2 budete mít šanci získat podíl z celkové garance na výhry, která činí 500 EUR. Kromě peněz můžete vyhrát i atraktivní věcné ceny jako například originální dresy fotbalového Juventusu, Lyonu či Marseille.

Pokerový turnaj pro čtenáře Sport.cz

Článek

Turnaj se odehraje ve středu 20.10., začátek je ve 20:00. Najdete ho v pokerovém softwaru Betclic.com v sekci „Turnaje na více stolech“ --> „Privátní“. Při registraci do turnaje je třeba zadat heslo: juventus. Protože je turnaj určen pro všechny hráče včetně úplných začátečníků, bude se hrát klasická varianta pokeru No-limit Texas Hold’em, které je věnována celá pokerová sekce na Sport.cz.

Pokud jste v pokeru úplnými nováčky, přečtěte si vše o této hře v naší škole pokeru.

V případě, že ještě nemáte účet na Betclic.com, zaregistrujte se zde.

O co se hraje kromě prizepoolu ve výši nejméně 500 EUR? Hráči, kteří se umístí na prvních 10 místech obdrží kromě finanční odměny ještě následující ceny:

1.místo – originální dres Juventus Turín2.místo – originální dres Olympique Lyon 3.místo – originální dres Olympique Marseille4. – 5.místo – pokerová kniha Harrington on Holdem I.6. – 10.místo – roční předplatné pokerového časopisu Royal Flush

Hodně štěstí!

Reklama