Hlavní obsah

Bizarní nehoda. Tenista si zavazoval tkaničku a propadl stolem

BANGKOK

Kuriózně ukončil sezónu americký tenista Sam Querrey. Po tréninku v thajském Bangkoku, dějišti jednoho z turnajů ATP, si v šatně sedl na skleněný stůl. Ten však jeho váhu nevydržel, jednadvacetiletý Američan jím propadl a střepy mu rozřízly předloktí.

Článek

Tenisový nešika si tak už letos nezahraje. „Jenom si chtěl zavázat tkaničky, stůl však praskl,“ citoval list Los Angeles Times hráčova manažera Johna Tobiase. Pětadvacátý tenista světového žebříčku se pak v nemocnici podrobil operaci. Měl štěstí v neštěstí, neboť střep nepoškodil žádné šlachy. „Bude v pořádku, ale sezóna pro něj nejspíš skončila,“ dodal Tobias.

Samotný hráč si mohl nad svou eskapádou jen ukroutit hlavu. Kvůli němu bude nejméně čtyři týdny mimo hru a zmešká tak zbytek letošních turnajů. „Nejhorší den v životě,“ uvedl lakonicky na svém profilu na sociální síti Twitter.

Třetího nasazeného nahradí v pavouku turnaje v Bangkoku jeho krajan Donald Young. Ve čtyřhře, kde se měl představit s dalším Američanem Johnem Isnerem, se představí pár Thomaz Bellucci a Marcos Daniel.

Reklama

  6 : 1, 6 : 4 Mertensová - Siniaková 6 : 1, 6 : 4 konec
20240510T11 : 00:00+0200
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová
Siniaková
  Nosková - Stefaniniová zítra 11 : 00
20240511T11 : 00:00+0200
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková
Stefaniniová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.