Hlavní obsah

VIDEO: Kvitová a Šafářová hvězdami kampaně WTA. Elegantní tenistky odhalují své příběhy

PRAHA

Vlající závoje, elegantní šaty, make-up a barevná záře refletorů... V takovém aranžmá představuje hvězdy světového dámského tenisu kampaň profesionálního tenisového okruhu WTA nazvaná Strong is Beautiful, neboli Silná je krásná. Kampaň představuje 38 současných a budoucích hvězd světového ženského tenisu, mezi které WTA zařadila i české reprezentantky Petru Kvitovou a Lucii Šafářou.

Foto: Sport.cz

Lucie Šafářová v kampani WTA Strong is beautiful.

Článek

Kampaň, která míří napříč tištěnými a audiovizuálními médii, má podle WTA vybudovat hlubší vztah s fanoušky po celém světě. Zdůrazňuje zdatnost i půvab tenistek a zaměřuje se i na osobní příběhy hráček. Autorem fotek a videí je známý fotograf a filmař z Los Angeles Dewey Nicks.

„Chceme vyvinout bližší vztahy s našimi fanoušky a přitáhnout novou generaci příznivců ženského tenisu. Kampaň Strong and Beautiful je jednou z cest, jak toho dosáhnout,“ uvedla prezidentka WTA Stacey Allasterová.

Petra Kvitová v kampani WTA Strong is beautiful.foto: WTA

Jí přitakává i světová jednička Caroline Wozniacká. „Dostat se na vrchol v tak konkurenčním sportu, jakým je tenis, to musí do sebe zapadnout řada elementů jako síla charakteru, disciplína a vůle. To vše definuje, kdo jsme jako lidé a jako sportovci. Podle mě kampaň zachycuje vnitřní sílu hráček velmi hezkým způsobem,“ uvedla dánská teniska.

Caroline Wozniacká v kampani WTA Strong is beautiful.foto: WTA

Reklama

Související témata:
  6 : 1, 6 : 4 Mertensová - Siniaková 6 : 1, 6 : 4 konec
20240510T11 : 00:00+0200
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová
Siniaková
  Nosková - Stefaniniová zítra 11 : 00
20240511T11 : 00:00+0200
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková
Stefaniniová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.