Hlavní obsah

Nekončíme! Populární deblový pár H+H se ohradil proti spekulacím komentátora ČT

Palermo

Větička, která v sobotu zazněla z úst televizního komentátora Marka Svačiny, hodně dopálila stříbrné medailistky z londýnské olympiády, tenistky Lucii Hradeckou a Andreu Hlaváčkovou. „Není pravda, jak zaznělo v televizi, že deblový pár H+H je, i když se o tom veřejně nemluví, před rozchodem,“ stojí v oficiálním vyjádření českého fedcupového týmu.

Foto: Facebook

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká (vpravo) svůj vzájemný rozchod popřely.

Článek

Hlaváčková s Hradeckou společně triumfovaly před dvěma lety na French Open, loni si zahrály finále Wimbledonu, olympiády, US Open i Turnaje mistryň. Letošní sezóna ovšem už tak oslnivá není. Na Australian Open vypadly ve druhém kole, totéž v Indian Wells.

Kvůli zdravotním problémům Hradecké nastoupila Hlaváčková na několika turnajích po boku zkušené Američanky Liezel Huberové, v Charlestonu dokonce slavily společné vítězství. Pár pro čtyřhru vytvořila Hlaváčková párkrát také s krajankou Lucií Šafářovou. Jako záminka ke spekulacím to ovšem stačilo...

Úspěšný debl z olympiády ale sportovní rozchod okamžitě vyvrátil. „Sice se nám teď s Andy nedařilo, dalo by se to nazvat krizí. Ale opravdu se o rozchodu nemluví. Bylo by to dost zbabělé - při prvním nezdaru ukončit něco, co funguje! Kdyby se náhodou nějaký rozchod konal, tak to panu Svačinovi napíšu osobně. Ať má aspoň něco podloženého," sepsala na svůj facebookový profil Hradecká.

A fedcupový tým doplnil její vyjádření ještě o společnou fotografii, kde se Hlaváčková s Hradeckou objímají a smějí do objektivu. „Ty holky hned tak něco nerozdělí," píše se tam.

Reklama

  6 : 1, 6 : 4 Mertensová - Siniaková 6 : 1, 6 : 4 konec
20240510T11 : 00:00+0200
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová vs. Siniaková
Mertensová
Siniaková
  Nosková - Stefaniniová zítra 11 : 00
20240511T11 : 00:00+0200
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková vs. Stefaniniová
Nosková
Stefaniniová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.