Hlavní obsah

Soutěžící dnes věří Seville

Poslední vítěz Poháru UEFA FC Sevilla dostal největší důvěru v dnešní soutěži na Eurotip.cz. Na to, že v semifinálové odvetě porazí Osasunu, si vsadilo přes 500 sázkařů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Sevilla má závěr sezony velmi nabitý. Válčí totiž na dvou frontách - jak v Primera divison, kde si dělá zálusk na titul, tak v Poháru UEFA. V něm se dostala už do semifinále, kde v prvním utkání nestačila na Osasunu. Dnes se před vlastními diváky pokusí klopýtnutí odčinit a postoupit do finále. Tomu, že se to Seville podaří, věří 578 soutěžících, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.47. 76 jich výhru domácích jistilo remízou a jen 13 lidí si myslí, že Pamplona dnes buď remizuje, nebo dokonce zvítězí.

Také ve druhém zápase se utkají dva týmy, bojující o finále Poháru UEFA. Mnohem lepší pozici v něm po prvním utkání má Espaňol Barcelona. Další španělský klub totiž před dvěma týdny deklasoval Werder Brémy na svém stadionu 3:0 a pokud dnes vstřelí gól, musel by se německému týmu povést zázrak, aby postoupil. Werder ale ještě neskládá zbraně a doufá v úspěch. Spolu s ním Brémám věří i 427 účastníků soutěže, kteří si na tiket dali výhru domácích s kursem 1.60. 111 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru Brém, 15 lidí tipuje nerozhodný výsledek a šest si jich trouflo vsadit dvojku v kursu 5.00.

Na rozdíl od jiných lig se ta finská teprve rozbíhá. Tým Valkeakosi už ale dal soupeřům najevo, že chce znovu bojovat v horních patrech tabulky. Po dvou výhrách dnes doma přivítá Lahti, kterému se vstup do soutěže příliš nevyvedl: nejprve doma utrpěl ostudnou porážku 1:4 s Jakobstadem a poté vybojoval jen bod na hřišti Mariehamnu. Podle bookmakerů by důvod k radosti neměli mít hosté ani dnes - na Valkeakoski totiž vypsali kurs 1.70, který využilo 303 soutěžících. Tři zkusili vsadit na remízu a jen dva věří v to, že hosté zabodují naplno.

Zápasy v házené bývají mezi nejsázenějšími tipy vzácné, dnes, kdy se příliš fotbalových utkání nehraje, se mezi ně ovšem jeden probojoval. Magdeburg v něm doma přivítá hosty z Düsseldorfu. Zatímco Magdeburg bojuje o titul a z domácího hřiště udělal téměř nedobytnou pevnost, kterou dokázal zdolat jen Flensburg, hosté mají venku tristní bilanci 1-0-12. Tomu také odpovídají kurs - na Magdeburg najdete 1.03, i tento kurs ale stál 338 soutěžícím za to, aby ho dali na svůj tiket. V neprohru hostů věří čtyři lidé.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá duel NHL Anaheim - Vancouver. Domácí Ducks v něm mají první mečbol a pokud ho promění, postoupí do dalších bojů o Stanley Cup. Proti kanadskému soupeři se Anaheimu zatím daří - ve třech zápasech zvítězil a ten zbylý prohrál až po prodloužení. Po dvou zápasech ve Vancouveru se nyní vrací domů, kde v jeho úspěch věří bookmakeři i soutěžící. 228 tipujících si vsadilo čistou jedničku s kursem 1.75. 84 se jich spokojilo s kursem 1.20 na neprohru Anaheimu, 12 lidí tipuje remízu po šedesáti minutách a jen sedm jich věří, že se dnes budou radovat hosté z Vancouveru.

Reklama