Hlavní obsah

Potěší Hantuchová soutěžící?

Česko-slovenský souboj uvidí v prvním kole tenisový turnaj v Berlíně. Proti Zuzaně Ondráškové se postaví Daniela Hantuchová, která má téměř absolutní důvěru soutěžících.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Ondrášková, která se do hlavního turnaje dostala z kvalifikace, narazí na Hantuchovou už potřetí. Oba zápasy sehrály soupeřky loni a v obou se radovala Slovenka. Úspěšná by měla být i dnes, alespoň podle účastníků soutěže na Eurotip.cz. 988 si jich totiž vsadilo na Hantuchovou s kursem 1.15 a jen pět jich dalo důvěru Ondráškové.

Druhý nejsázenější zápas dneška se odehraje na hřišti týmu Korona Kielce. Domácí už se zřejmě s vidinou titulu rozloučili, stále ale bojují o třetí místo. Na to si dělá zálusk i Cracovia Kraków, která se chystá sebrat domácím minimálně bod. V to soutěžící příliš nevěří; 443 si jich vsadilo jedničku v kursu 1.70, 183 jich výhru domácích jistilo remízou a jen 34 lidí věří v jiný výsledek.

Třetí jednička by se podle účastníků soutěže měla "urodit" v souboji NBA Cleveland - New Jersey. Domácí Kavalíři měli v prvním utkání s Nets plné ruce práce, to ale tipující od sázky na papírového favorita neodrazuje. Drtivých 570 si jich na tikety dalo vítězství Clevelendu s kursem 1.35, jen sedm jich věří v neprohru New Jersey po 48 minutách.

Play off dnes začíná také v české Mattoni NBL. Výsledky v základní části sezony svedly proti sobě celky Liberce a Děčína. Oba týmy se letos utkaly čtyřikrát a pokaždé se radoval Děčín, který vyhrál vždy minimálně o 14 bodů. A jak to vidí soutěžící? Podle nich by se v severočeském drby měli děčínští radovat popáté - zatímco na Děčín si v kursu 1.40 vsadilo 511 lidí, dát soutěžní body na Liberec si trouflo jen deset účastníků soutěže.

Pětici nejtipovanějších příležitostí uzavírá duel nejvyšší švédské fotbalové ligy Malmö - Hammarby. Obě mužstva mají na začátku sezony slušnou formu, když ve čtyřech zápasech získala shodně po sedmi bodech. V posledních dvou sezonách Malmö na Hammarby recept nenašlo - venku pokaždé remizovalo a doma pokaždé prohrálo. Podle soutěžících by to ale domácí měli dnes zlomit - 260 lidí tipuje čistou jedničku s kursem 1.92, 226 dalších se spokojilo s nižším kursem na neprohru, 45 sázkařů tipuje nerozhodný výsledek a jen šest dalo důvěru hostů s kursem 3.60.

Reklama