Hlavní obsah

Duel expertů: 4. kolo

Ve třetím kole oba experti zabrali a výsledkem byly dva trefené tipy ze tří pro každého ze soutěžících. V tomto kole to však nebude mít hráč volnasek1 vůbec snadné - své síly totiž změří s ostříleným tipérem, jakým Totti z Eurotipu rozhodně je.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz a vyberou si tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin. Každý svůj tip odůvodní a oboduje na stupnici 1/10-10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

V tomto týdnu dochází ke zpestření Duelu. S volnaskem se neutká pokerman1, ale tipér serveru LIGA.cz Totti - ten přispívá svými tipy současně i na Eurotip.cz a jedná se o zdatného sázkaře. Kdo bude tento víkend úspěšnější?

pokerman1 - 3. kolo
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Berdych - VolandriChelsea - EvertonBolton - Aston Villa20212.552.191.808/108/108/100:21:11:1okokko
Celkem vsazeno: 69Celkem výhra: 79.47Úspěšnost: 115.2%
volnasek1 - 3. kolo
ZápasTipKursDůvěraVýsledek
Elche - TeneriffeLillestrom - StavangerPAOK - OFI Kréta0112.901.682.109/1010/1010/100:14:11:0kookok
Celkem vsazeno: 79Celkem výhra: 72.45Úspěšnost: 91.7%

4. kolo

Totti
St. Etienne - Olympique de Marseille Tip: 2Kurs: 2,25Důvěra: 7/10Skvělý vstup mělo mužstvo Ivana Haška, St. Etienne, do letošního ročníku Ligue 1. Jeho kouzlo se ale v poslední době vytratilo, o čemž vypovídá 6 porážek v posledních 10-ti zápasech. Doma si sice stále drží výkonnost, ale dnes jdu proti němu. Marseille hraje o druhou příčku, kterou si upevní pouze vítězstvím ve šlágru kola. Tím by jistě světlomodří alespoň trochu napravili nešťastně zvládnuté finále ligového poháru, ve kterém si už byli tak moc jisti vítězstvím, až nakonec o trofej se Sochaux přišli na penalty. Kurs 2.25 stojí alespoň za středně vysokou sázku.
Lazio - FC ParmaTip: 2Kurs: 2.45Důvěra: 6/10Velké problémy má momentálně se sestavou Lazio. Mimo hru je 6 hráčů základního kádru, včetně brankáře Peruzziho nebo kreativního záložníka Mauriho. Díky tomu se Římanům v poslední době zdaleka nevede podle představ a nevěřím jim ani nyní. Na jejich stadion přijede Parma, která se výbornými výkony z poslední doby prokousala ze sestupového pásma. Stále ale není úplně zachráněna, což podle mne po tomto zápase již nebude platit.
AZ Alkmaar - Ajax Amsterdam Tip: 1Kurs: 2.25Důvěra: 8/10Alkmaar s Ajaxem bojují v Play Off o účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Oba celky prošly celkem hladce semifinále s Twente, respektive Heerenveenem. Přesto měl Ajax s druhým jmenovaným více práce. Na jeho hřišti prohrál 0:1 a postup si zajistil až doma vítězstvím 4:0. V letošní sezoně sehrál Alkmaar s Ajaxem dohromady tři duely - všechny skončily po 90 minutách remízou. Ten poslední (hraný před dvěma týdny) nakonec vyhrál Ajax, když ve finále nizozemského poháru uspěl na pokutové kopy. Nyní má Alkmaar šanci na odplatu a já věřím, že ji zvládne i proto, neboť finále Play Off se hraje na dva zápasy a domácí celek si tak nemůže dovolit zaváhat. Kurs 2.25 se vyplatí vsadit jako vyšší sázku.
volnasek1
FC Chelsea - Manchester UnitedTip: 0Kurs: 2.90Důvěra: 9/10Nejstarší fotbalová trofej FA CUP se po 6 letech azylu v Cardiffu opět vrací do Wembley. Letos se o ní utkají dva nejagresivnější kohouti na anglickém fotbalovém smetišti - londýnská Chelsea a Manchester United. Tento již 126. duel nemá vyloženého favorita, ale oba celky mají o co hrát. Manchester bude jistě chtít po mistrovském titulu získat "double" a Chelsea alespoň Anglický pohár. Předpokládám, že tento duel dospěje až do prodloužení nebo až k penaltám, ve kterých dávám větší šance týmu Chelsea. V normální hrací době to tedy vidím smírně a tak i kurs 3.00 sázkové společnosti bwin stojí za menší risk.
Bayern Leverkusen - Borussia DortmundTip: 0Kurs: 3.25Důvěra: 8/10Leverkusen usiluje o účast v poháru UEFA a současná 5. příčka mu účast zajišťuje. Na ni však má zálusk i šestý Norimberk, který ztrácí 3 body a hraje těžký zápas v Hannoveru. Domácím proto k jisté účasti postačí v posledním kole získat bod v utkání s v poslední době výborně hrajícím Dortmundem,jemuž jde jen o lepší celkové umístnění. A tak předpokládám, že Leverkusen tížený bod ohodnocený kursem 3.25 uhraje.
MSV Duisburg - RW EssenTip: 1Kurs: 1.55Důvěra: 10/10Velice důležité utkání posledního kola svede proti sobě aspiranta na postup do 1.ligy a sestupem ohrožené hosty. Domácí jsou favority a k postupu nesmí spoléhat na zaváhání dalších kandidátů. Mají proti sobě však nevyzpytatelné mužstvo z Essenu, které se jistě jen tak lehce nevzdá - jde mu o setrvání ve 2. lize. Touha po postupu do 1.ligy ale bude hnát domácí k vítězství a tuto šanci si rozhodně nenechají ujít. Kurs 1.55 u bwinu na vítězství Duisburgu je velice pěkný a stojí za úvahu jej zařadit i do sázek AKO.

Reklama